Από το 1931, μικροί και μεγάλοι πελάτες έχουν εμπιστοσύνη στα ακριβή όργανα μέτρησης καθώς και την τεχνογνωσία στους τομείς της κατασκευής καλουπιών. Καινοτομία και επιχειρηματικό πνεύμα που βασίζονται στη γοητεία της τεχνολογίας: Η Theis Feinwerktechnik GmbH δεσμεύεται πλήρως για την επιτυχία των πελατών της.

Εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Hermann Theis.Από το 2008, έχει πιστοποιηθεί σε όλα τα τμήματα σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001: 2015.Η απόλυτη ποιότητα και η επιχειρηματική σκέψη καθώς και ο σύγχρονος προσανατολισμός των υπηρεσιών δεν είναι μόνο μια υπόσχεση, αλλά μια ιδέα που γίνεται πράξη. Οι αξίες όπως η ποιότητα και η αξιοπιστία βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο. Η αποτελεσματικότητά  και η παραγωγή  Made in Germany βρίσκουν την επιβεβαίωσή τους στα πολλά χρόνια επιχειρηματικών σχέσεων.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.theis-feinwerktechnik.de/

Το Theis Laser Vision είναι η συνεπής εξέλιξη της επαγγελματικής συσκευής λέιζερ περιστρεφόμενης κεφαλής Theis, με καινοτόμο ανθεκτική τεχνολογία και ανώτερη ακρίβεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες – Κατασκευάζεται στη Γερμανία.

Το Vision παρέχεται σαν απλό οριζόντιο λέιζερ Vision H με χειρισμό ενός πλήκτρου και σαν λέιζερ κλίσης σε 3 παραλλαγές: Vision 2N AUTOSLOPE με επαναρύθμιση του τομέα λέιζερ καθώς και Vision 2N και 1N.