Στην εποχή μας, που τα επίπεδα εγκληματικότητας αυξάνονται συνεχώς, ένα σύστημα συναγερμού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εγκαταστήσετε σύστημα ασφαλείας άμεσα είναι οι εξής:

Aποτρέπει την εγκληματική δραστηριότητα.

Η απλή παρουσία ενός συστήματος ασφαλείας στο σπίτι θα αποτρέψει πιθανούς δράστες να προβούν εγκληματικές πράξεις. Οι εισβολείς δεν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να συλληφθούν από τον ιδιοκτήτη σπιτιού ή από την αστυνομία, οπότε αν βλέπουν ή υποπτεύονται κάμερες ασφαλείας, οι πιθανότητες να εισέλθουν στον χώρο μειώνονται ακόμη περισσότερο.

 

Προστατεύει τα πολύτιμα αντικείμενα σας.

Ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για τη διατήρηση της ασφάλειας της περιουσίας σας. Ένας εισβολέας είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ζημιές στην περιουσία σας εάν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να συλληφθεί. Με το που ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και επιβεβαιωθεί το περιστατικό παραβίασης ειδοποιείται αμέσως η αστυνομία.

Φροντίζει για την ασφάλειά σας απομακρυσμένα.

Τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας παρέχουν σύνδεση σε κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων που για 24 ώρες προσφέρουν έλεγχο απομακρυσμένα σε περίπτωση που υπάρχει κάποια ύποπτη δραστηριότητα. Μπορούν να ειδοποιήσουν εάν κάποιος έρθει στο σπίτι, όπως ένα παιδί μετά το σχολείο, να οπλίσουν και να αφοπλίσουν τον συναγερμό, ακόμα και να λύσουν τεχνικά προβλήματα από απόσταση.

 Σας ειδοποιεί έγκαιρα σε περίπτωση πυρκαγιάς

Πολλά συστήματα ασφαλείας διαθέτουν ενσωματωμένη ανίχνευση πυρκαγιάς και μονοξειδίου του άνθρακα. Εάν οι αισθητήρες εντοπίσουν κάτι, το σύστημα συναγερμού θα ειδοποιήσει το κεντρικό σταθμό ενώ στέλνει επίσης έναν ηχητικό συναγερμό. Αυτό μπορεί να σας δώσει το χρονικό περιθώριο να βγείτε από το σπίτι, ενώ η πυροσβεστική βρίσκεται καθοδόν.

Μειώνει την ανησυχία και το άγχος

Όταν γνωρίζετε ότι εσείς, η οικογένειά σας και το σπίτι σας είστε ασφαλείς, ανακουφίζεστε από την ανησυχία και το άγχος. Γνωρίζοντας πως κάποιος προσέχει το σπίτι σας, ακόμη και όταν δεν είστε εκεί, έχετε έναν λιγότερο λόγο για να ανησυχείτε και πολλούς λόγους να απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει ένα σύστημα ασφάλειας στο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας. Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε σύστημα συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε σήμερα με την AVTECH O.E . Αντιμετωπίζουμε κάθε σπίτι ως ιδιαίτερη περίπτωση και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας, καθώς έχουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία για να ασφαλίσουμε τις εγκαταστάσεις σας.