Η AVTECH συνεργάζεται με την FLYDROPS και φέρνει επανάσταση στο χώρο της τεχνολογίας!!!

Δύο εταιρείες πρωτοπόρες στη Γεωργία Ακριβείας στην Ελλάδα, σας προμηθεύουν με τα απαραίτητα πλέον Drone DJI  AGRAS T30 & AGRAS T10 και σας υπόσχονται μια νέα και πρωτόγνωρη εμπειρία εργασίας στο χωράφι!!!

Το μέλλον είναι εδώ!!!

DJI AGRAS T30

H Ναυαρχίδα της Ψηφιακής Γεωργίας

Με 30 λίτρα δεξαμενή το επαναστατικό DJI Agras T30 καθιστά πιο αποδοτικό τον εναέριο ψεκασμό, ιδιαίτερα σε καρποφόρα δέντρα. Χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές αγροτικές λύσεις της DJI, το T30 συμβάλλει στην μείωση της χρήσης λιπασμάτων και αυξάνει την απόδοση παραγωγής με αποτελεσματικές, μεταβαλλόμενες από δεδομένα καλύτερες πρακτικές.

DJI AGRAS T10

Το ιδανικό Drone για Νέους Αγρότες

Tο DJI Agras T10 προσφέρει μια συμπαγή αλλά ισχυρή λύση αεροψεκασμού σε καλλιέργειες ανεξαρτήτου μεγέθους. Με 10 λιτρη δεξαμενή και δυνατότητα ψεκασμού έως 5 μέτρα πλάτος επιτρέπει στο Drone να καλύπτει έως 60 στρέμματα/ώρα. Η αναδιπλούμενη κατασκευή του είναι ισχυρή και αξιόπιστη, προσφέροντας αποτελεσματική δίπλωση καθιστώντας το βολικό στην μεταφορά

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Το TeeJet Matrix 908 είναι ένας ολοκαίνουργιος υπολογιστής πεδίου με επεκτάσιμες επιλογές για προσφυγή σε οποιαδήποτε γεωργική εφαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μοντέλων πλοήγησης για χρήση καθοδήγησης ή να επιλέξετε ένα μοντέλο ISO που περιλαμβάνει έλεγχο εφαρμογών εκτός από καθοδήγηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές ακρίβειας GNSS και δεν απαιτείται αλλαγή στο υλικό για αναβάθμιση. Η φωτεινή οθόνη 8 ιντσών και η πλήρως ενημερωμένη δομή μενού προσφέρει έξυπνες λειτουργίες και γρήγορη ρύθμιση.